ŽELJKO OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON TRIJUMFA: " Bitna je POBEDA, KONTROLISALI smo rezultat ceo meč"!
Foto: Starsport

aba liga plej-of

ŽELJKO OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON TRIJUMFA: " Bitna je POBEDA, KONTROLISALI smo rezultat ceo meč"!

Košarka -

Košarkaši Partizana su savladali Igokeu u prvom meču četvrtfinalne serije ABA lige rezultatom 94:85 ( 27:23, 27:22, 17:16, 23:24 )

Partizan je ovim trijumfom došao na korak do polufinala regionalnog takmičenja, priliku da završe posao imaće već u nedelju kada gostuju u Laktašima.

Trener crno-belih Željko Obradović izneo je utiske nakon prvog meča.

- Dobili smo prvu utakmicu u seriji i to je najvažnije. Hvala navijačima na podršci, okrećemo se narednom duelu koji nas očekuje vrlo brzo - započeo je izlaganje Obradović.

Upitan je strateg "Parnog valjka" za seriju gostiju 13:0 u poslednjem kvartalu.

- Kako bih prokomentarisao seriju Igokee od 13:0 u poslednjem kvartalu? Ne sećam se spomenute serije, ali nije ni bitno jer smo sve vreme kontrolisali dešavanja na parketu. Verujem i nadam se da ćemo u revanšu odigrati bolje u oba smera, da ćemo uspeti da izborimo plasman u polufinale - rekao je Željko Obradović.

KK Partizan, Partizan, Željko Obradović
foto: Starsport

Trener Partizana se osvrnuo i na još jednu odličnu Partiju Džejlina Smita.

- Smit? Igra se bolje i bolje, što je posledica činjenice da se izvanredno ponašao i radio u periodu kada nije igrao. Maksimalno je iskoristio svoju šansu i to sam javno rekao kompletnoj ekipi. Sve je jasno, ko dobro radi i trenera, taj izgleda dobro na meču, ili ne igra uopšte - zaključio je Željko Obradović.

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track