CRNO-BELI NISU SIGURAN UČESNIK EVROLIGE! Mijailović doneo DOBRU I LOŠU VEST: Vratićemo neke bivše košarkaše Partizana, ali...
Foto: @starsport

ČEKA SE RASPLET

CRNO-BELI NISU SIGURAN UČESNIK EVROLIGE! Mijailović doneo DOBRU I LOŠU VEST: Vratićemo neke bivše košarkaše Partizana, ali...

Košarka -

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, govorio je o tome kako bi mogao da izgleda tim u narednoj sezoni.

Mijailović je najavio da će neki bivši košarkaši crno-belih da se vrate u klub, ali da će puno zavisiti od raspleta situacije Partizana i Evrolige koja još uvek nije u potpunosti poznata.

"Pošto smo izvređali Milutinova teško je da će se vratiti. Vratili smo Jaramaza, Anđušića... Pregovaramo sa bivšim igačima Partizana koji će se verovatno vratiti u Partizan i to su lepe stvari. To pokazuje da je klub veliki, da je poštovan, da ima sistem, da igrači veruju u njega. Lepo je živeti u Beogradu. Sada, kada pričate sa našim igračima, oni često kažu, rado bih se vratio u Beograd, ali moramo dosta stvari da uradimo. Prva stvar je nesigurnost oko učešća u Evroligi", rekao je Mijailović za "Sport Klub Podcast".

KK Partizan, Partizan
foto: Starsport

On je poručio i da mu se sviđa napredak srpskih klubova.

"Srpsko tržište nije posebno u odnosu na ostala. Ni u Španiji nemate 20 klubova koji se bore za titulu. Imate tri, četiri koji se vrte u krug. Srpska košarka je poprilično razvijena, Partizan i Zvezda se ističu budžetima i rezultatima, ali danas imate Vojvodinu, Užice, Borac iz Čačka, Megu, Spartak, Gajdobru… Ja sam ponosan na ono što rade klubovi u Srbiji i koliko raste košarka. Mladi igrači dobijaju priliku da ih vidi jedan Željko Obradović, neki skaut, Janis Sferopulos... Mislim da je srpska košarka danas daleko bolja nego što je bila pre deset godina", zaključio je predsednik Partizana.

Kurir sport / Sport Klub

Bonus video:

01:36

Ostoja Mijailović - novogodišnji koktel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track