OTKRIVENO ZAŠTO SU ZVEZDINI KLINCI PORAŽENI SA 104 RAZLIKE: Iza svega se krije PREVARA BARSELONE!
Foto: Printscreen

SVE JE JASNO

OTKRIVENO ZAŠTO SU ZVEZDINI KLINCI PORAŽENI SA 104 RAZLIKE: Iza svega se krije PREVARA BARSELONE!

Košarka -

Vest da su pioniri Crvene zvezde poraženi na turniru u Italiji od Barselone sa čak 104 poena razlike odjeknula je u našim sportskim krugovima jer se zaista radi o teškom porazu bez obzira na to što su u pitanju mlađe kategorije i dečaci koji tek uče košarku.

Istina je da nismo navikli na ovakve debakle, crveno-beli klinci ubacili su samo 28 poena, pa je jasno da je rival bio više nego dominatan. Međutim, sada je otkriveno zašto je Barsa ostvarila tako ubedljiv trijumf - na ovaj turnir poslali su neke dečake koji su stariji čak i za dve godine od mališana iz Crvene zvezde!

Fizički su mnogo jači, a u tom uzrastu to predstavlja ogromnu razliku i daje nedostižnu prednost. Roditelji igrača i delegacija Crvene zvezde bili su šokirani kada su na teren istrčali košarkaši Barselone.

- Odmah smo videli da su stariji od našeg tima, bili su fizički jači i viši, neki bukvalno mogu da zakucavaju. Naši dečaci su starosti 11 i 12 godina, a oni su poslali U15 tim! Igrači Crvene zvezde su bili uplašeni, igrali su pod strahom, a i mi smo se plašili da se neko ne povredi u duelima - priča za Kurir jedan od roditelja igrača beogradskog kluba i dodaje:

- Delegacija Crvene zvezde je insistirala da vidi licence igrača Barselone, kako bi se utvrdilo koliko imaju godina, međutim, organizator nije hteo to da odobri. Najviše nam je krivo zbog same dece jer su posle meča bila veoma potišteni i teško su prihvatila ovakav poraz i nepravdu. Neki čak razmišljaju da više ne igraju košarku.

U Italiji se pojavila informacija da je tim Barselone koji je zapravo po godinama trebalo da igra na ovom turniru otputovao u Meksiko, pa je slavni klub poslao starije dečake, što organizaoru, očigledno, nije smetalo.

BONUS VIDEO:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track