NAJSRAMNIJI MVP U ISTORIJI NBA LIGE! Skandalozno ponašanje "PRLJAVOG" Embida: Vuče igrače za noge, udara laktom i NAMERNO GAZI!
Foto: Printscreen

BRUKA I SRAMOTA

NAJSRAMNIJI MVP U ISTORIJI NBA LIGE! Skandalozno ponašanje "PRLJAVOG" Embida: Vuče igrače za noge, udara laktom i NAMERNO GAZI!

Košarka -

MVP NBA lige i najbolji igrač Filadelfije nesportskim potezima u plej-of seriji protiv Njujorka zgrozio je ljubitelje košarke širom sveta.

Filadelfija se nalazi pred eliminacijom već u prvoj rundi plej-ofa. Njujork Niksi su u nedlju savladali Seventisikserse rezultatom 97:92 i tako poveli sa 3:1 u četvrtfinalnoj seriji Istoka. Sada će pred svojim navijačima imati sjajnu priliku da završe posao i plasiraju se u polufinale.

Nakon meča u centru pažnje našao se Džoel Embid, koji je na sraman način lečio svoj frustracije na terenu.

Nakon skandaloznog poteza na trećem meču, kada je namerno povukao za Robinsona za obe noge i tako mu povredio zglob, sramni Ebid je ponovo dospeo u žižu zbog nesprotskog ponašanja na terenu.

Sada su isplivala dva nova snimka na kojima se vidi kako novopečeni reprezentativac Amerike u trenucima nemoći namerno udara i gazi svoje rivale.

Prvo je laktom namerno udario najboljeg igrača Njujorka Džejlena Bransona, koji je na ovom meču postigao čak 47 poena, a onda je nakon jedne gužve u reketu "slučajno" nagazio po nozi Džoša Harta koji je ležao na parketu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kuir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track