TEŽAK "KRIMINAL" - UZEO IM 161.000.000 DOLARA I POTPUNO IH UPROPASTIO! Ne može da se "sastavi", a moraće da ga plaćaju godinama!
Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

ojadio sanse

TEŽAK "KRIMINAL" - UZEO IM 161.000.000 DOLARA I POTPUNO IH UPROPASTIO! Ne može da se "sastavi", a moraće da ga plaćaju godinama!

Košarka -

Ambiciozna ekipa Finiksa doživela je neviđenu blamažu na startu plej-ofa.

Verovali su Sansi da mogu da se umešaju u borbu za titulu, a već u prvoj rundi doigravanja dobili su "metlu" od Minesote.

Vukovi su isprašili Finiks sa 4:0 u seriji i apsolutno zasluženo izborili plasman u polufinale Zapada gde će odmeriti snage sa pobednikom serije između Denvera i Lejkersa (3:1).

Najveće razočaranje u ekipi Finiksa definitivno je iskusni bek šuter Bredli Bil.

Nekadašnji košarkaš Vašingtona došao je kao veliko pojačanje kako bi napravio "veliku trojku" sa Devinom Bukerom i Kevinom Durentom, ali je potpuno podbacio.

U poslednjem meču ove sezone za njega i Finiks u 31. minutu meča je izašao sa terena zbog šest ličnih grešaka, a do tada je bio jako, jako loš, Dao je devet poena, šutirao je 4/13 iz igre, a 1/5 za tri poena. Odigrao je dobro prvi i treći meč serije, kada je dao 36 i 28 poena, ali je i između toga bio prilično loš pošto je u drugom i trećem u ogromnoj minutaži dao 15, pa 14 poena.

Bil ima ugovor na naredne tri sezone i za to vreme će dobiti 161.000.000 dolara od Sansa. Naredne godine mu sleduje 50.000.000, pa zatim 54.000.000, a onda 57.000.000 dolara. Sve te tri sezone rastu plate Kevinu Durentu , Devinu Bukeru, ali i Jusufu Nurkiću, Grejsonu Alenu i Nasiru Litlu.

Kurir sport/J.M./Mondo

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track