JEZIVA STATISTIKA BOSANSKOG PROVOKATORA! Karma je čudo: Sramno ismevao rivale, pa doživeo tešku blamažu! Sada je zvanično NAJGORI!
Foto: Christian Petersen / Getty images / Profimedia

REKORDER

JEZIVA STATISTIKA BOSANSKOG PROVOKATORA! Karma je čudo: Sramno ismevao rivale, pa doživeo tešku blamažu! Sada je zvanično NAJGORI!

Košarka -

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Finiksa, kontroverzni centar Jusuf Nurkić, ušao je u istoriju NBA lige kao igrač sa najgorim skorom ikada u plej-ofu.

Od igrača koji su upisali najmanje 20 nastupa u doigravanju, Bosanac ima ubedljivo najgori skor. Na ukupno 20 utakmica u plej-ofu upisao je samo tri pobede. Dakle njegovi timovi zabeležili su čak 17 poraza!

Sansi predvođeni Kevinom Durentom, Devinom Bukerom, Bilom, Nurkićem... važili su za favorite iz senke, ali su već na startu plej-ofa doživeli tešku blamažu. Minesota ih je počistila "metlom" (4:0), pa su neslavno završili sezonu u kojoj su imala visoka očekivanja.

Karma je čudo

Poraz Nurkićevog tima posebno je obradovao navijače Golde Stejta, koji se sada sa pravom naslađuju.

Naime, nakon eliminacije "Ratnika" u plej-inu Nurkić je "pecnuo" na Tviteru igrače Golden Stejta, pošto odmah nakon njihovog poraza objavio naslovnu špicu iz popularnog crtaća "Looney Toones" - "That's all folks!" (To je bilo sve, narode!).

Njegovo neprimereno ismevanje Voriorsa izazvalo je lavinu kritika ogorčenih navijača, a jedan komentar ogorčenog navijača se na kraju i obistinio:

"Čuvaj se karme, kad Finiks ispadne u prvoj rundi plej-ofa."

Kurir sport/J.M.

00:58

PA OVO JE HIT! NURKIĆ NAZVAO HALIDA BEŠLIĆA! Srušili šampione Evrope, pa pravili ŠOU u autobusu: Grmeo čuveni hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track