KONTROVERZNI GRK PRED DOLAZAK U BEOGRAD URADIO ONO ŠTO NAJBOLJE ZNA! Janakopulos od Evrolige zahteva utakmice BEZ NAVIJAČA!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

EVROLIGA

KONTROVERZNI GRK PRED DOLAZAK U BEOGRAD URADIO ONO ŠTO NAJBOLJE ZNA! Janakopulos od Evrolige zahteva utakmice BEZ NAVIJAČA!

Košarka -

Vlasnik Panatinaikos Dimitris Janakopulos se pobunio nakon spekulacija da će Makabi igrati pred navijačima u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Panatinaikos i Makabi vode verovatno najuzbudljiviju plej-of seriju četvrtfinala Evrolige, a posle prve nedelje rezultat je 1:1.

Makabi je napravio prvi "brejk" u Atini, potom je Ergin Ataman digao glas protiv sudija i najavio pobedu i fajnal-for, obećao je i da će otići ako to ne bude ostvario, dok se sada pred meč u Beogradu (2. maj, hala "Aleksandar Nikolić") oglasio vlasnik kluba. Kontroverzni grčki biznismen Dimitris Janakopulos je na Instagramu imao pitanje za čelnike takmičenja.

Usled spekulacija da će Makabi imati podršku sa tribina, Janakopulos ističe da nije bio takav dogovor i zahteva brzu reakciju borda:

"Jedno pitanje za Evroligu. Pre tri-četiri meseca na sastanku Evrolige u Istanbulu kada je bilo glasanje da li će Makabiju biti dozvoljeno da igra u Evroligi zbog svega što se dešava na toj teritoriji, Makabi je obećao da će sve utakmice biti iza zatvorenih vrata. Sada odjednom čitam da će biti 2.000 navijača!?", kazao je u jednominutnom obraćanju Janakopulos, koji je na ovaj način pokušao da izvrši pritisak na Evroligu.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:28

Atmosfera pred početak meča Partizan - Panatinaikos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track