OBRADOVIĆ POTPUNO SLOMLJEN NAKON BOLNOG PORAZA! Dao intervju od pet sekundi, pa POBEGAO posle ispadanja iz Evrolige (VIDEO)
Foto: Printscreen

RAZOČARAN

OBRADOVIĆ POTPUNO SLOMLJEN NAKON BOLNOG PORAZA! Dao intervju od pet sekundi, pa POBEGAO posle ispadanja iz Evrolige (VIDEO)

Košarka -

Monako je završio takmičenje u Evroligi, tim koji je prošle godine bio na fajnal-foru i došao nadomak borbe za titulu se ove sezone neće boriti za pehar.

Fenerbahče ga je pobedio u Francuskoj (80:79).

Junak je bio Nik Kalates koji je pogodio dve ključne trojke i tako utišao dvoranu.

Mogli su igrači domaćeg tima samo da pruže ruku rivalima i da čestitaju, što su i učinili. Posle toga su usledile obavezne izjave pred kamerama, pre konferencije za medije. Saša Obradović nije bio raspoložen za to. Proveo je oko pet sekundi u tom prostoru.

"Samo smo razočarani. To je to. Šta drugo da kažem? Čestitam...", izgovorio je Saša i samo otišao, nije čak ni rečenicu završio dok su se čule pesme i slavlje rivala.

Očekivano, njegov kolega Šarunas Jasikevičijus nije sakrivao osmeh.

"Osećaj je fantastičan, kako da se osećam. Zahvalan sam mojoj porodici. Sledeći korak je Istanbul, prvo moramo da stignemo tamo, ne znam kako će taj avion da sleti. Navijačima bih poručio da se spreme za Berlin", zaključio je Jasikevičijus.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:51

Košarkaši i fudbaleri Zvezde n aistom letu za Monako (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track