MEKDANIJELS ODGURNUO JOKIĆA, A ONDA OSETIO GNEV SRBINA! Nikola NIKOM ne ostaje dužan, ovo je REVANŠ prljavom Amerikancu!
Foto: Printscreen

vratio mu

MEKDANIJELS ODGURNUO JOKIĆA, A ONDA OSETIO GNEV SRBINA! Nikola NIKOM ne ostaje dužan, ovo je REVANŠ prljavom Amerikancu!

Košarka -

Košarkaši Denvera savladali su Minesotu na gostovanju 115:107 čime su pobedili drugi put zaredom u gostima i na taj način vratili seriju u Kolorado gde će se sada praktično igrati od nule.

Nikola Jokić
foto: AP Abbie Parr

Naravno, najbolji u timu Denvera bio je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je imao sjajno veče sa 35 ubačenih poena, sedam skokova i sedam asistencija. Tokom utakmice Srbin je vodio žestoke duele sa Mekdanijelsom, a prilikom jednog je momak iz Sombora ostao na zemlji kada ga je igrač "vukova" odgurnuo s leđa.

Ipak, da Jokić nikom ne ostaje dužan videli smo samo nekoliko minuta kasnije kada je u istom duelu dvojice igrača sada Nikola bio taj koji je odgurnuo prljavog Amerikanca.

Ovo je mali broj gledalaca primetio, jer je tekla akcija na drugoj strani, ali je jasan pokazatelj da na Srbin svima da ono što zaslužuju.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:00

DAJANA BUTULIJA ZA KURIR O ODLASKU IZ REPREZENTACIJE: Košarkašica otkrila šta planira posle Tokija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track