OGLASIO SE GUROVIĆ PRED POČETAK FINALA ABA LIGE! Evo kome daje blagu prednost - "Zvezda ima Tea, a Partizan Obradovića i..."
Foto: Starsport

finale

OGLASIO SE GUROVIĆ PRED POČETAK FINALA ABA LIGE! Evo kome daje blagu prednost - "Zvezda ima Tea, a Partizan Obradovića i..."

Košarka -

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović izneo je svoja očekivanja pred večerašnju utakmicu Crvene zvezde i Partizana.

Podsetimo, večeras od 20 sati i 30 minuta košarkaši Zvezde i Partizana igraju prvu finalnu utakmicu ABA lige.

Gurović blagu prednost daje crveno-belima, s obzirom na domaći teren.

"Bitna je iz psihološkog aspekta, mada ne mora da znači. Daje ti blagu prednost. Zvezda je domaćin. Možda će imati blagi pritisak od moranja da pobedi. Uvek je vetar u leđa kad igraš pred domaćom publikom. Blagu prednost dajem Zvezdi večeras", kazao je Gurović u "Jutru" na Prvoj.

Biće neizvesno do samog kraja, Gurović ističe da obe ekipe imaju podjednake šanse.

"50-50. Jedna i druga ekipa su podjednake. Zvezda ima Teodosića koji je motor ekipe iako je u poznim godinama. U Kupu u Nišu je pokazao. Partizan ima Željka Obradovića, glavni motor i legiju stranaca koji su izvanredni, pokazali su kroz Evroligu".

"Ne zna se šta je prednost, svaki trener ima filozofiju, može da promeni koncept. Igrali su dosta puta, tu su finese. Današnja utakmica, pa i sve buduće, neće biti veliki rezultat zbog značaja i učešća u Evroligi sledeće sezone. Tenzija će biti prisutna - dodao je Gurović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track