LESOR DIŽE TENZIJE PRED DERBI: Ljubimac Grobara na dan prve finalne utakmice objavio SKANDALOZAN MOMENAT iz Pionira (FOTO)
Foto: Starsport©

ABA LIGA

LESOR DIŽE TENZIJE PRED DERBI: Ljubimac Grobara na dan prve finalne utakmice objavio SKANDALOZAN MOMENAT iz Pionira (FOTO)

Košarka -

Košarkaš Panatinaikosa, Matijas Lesor, ne krije ljubav prema Partizanu, a pred početak finalne serije ABA lige poslao je, u najmanju ruku, zanimljivu poruku.

Francuz, koji je prošlog leta iz redova crno-belih pojačao Atinjane, redovno prati dešavanja u Srbiji i košarci u regionu. Jasno je da će, iako je prethodno igrao i za Crvenu zvezdu, u finalu navijati za Partizan.

Na dan prve utakmice koja će se igrati u dvorani Aleksandar Nikolić od 20.30 časova, objavio je fotografiju iz prošle sezone na kojoj je prikazan trenutak kada Jam Madar "pozdravlja" navijače crveno-belih tako što im je pokazao srednje prste.

Matijas Lesor
foto: Instagram/thiaslsf

Dogodilo se to uoči treće finalne utakmice kada je Zvezda bila domaćin. Košarkaši Partizana su izašli na zagrevanje, ali su se brzo vratili u svlačionicu nakon što je gomila predmeta poletela sa tribina ka parketu.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track