KOJI JE RECEPT ZA POBEDU DENVERA? Ako pitate Mareja vrlo jednostavan: Kad Jokić ovako pogađa ne treba da se radi ništa SPECIJALNO!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ISKRENO

KOJI JE RECEPT ZA POBEDU DENVERA? Ako pitate Mareja vrlo jednostavan: Kad Jokić ovako pogađa ne treba da se radi ništa SPECIJALNO!

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa savldali su Minesotu u "Bol Areni" sa 112:97 čime su poveli u polufinalnoj seriji sa 3:2 pa sada imaju dve meč lopte za plasman u finale konferencije.

Nikola Jokić je ponovo imao neverovatno veče, jer je zabeležio 40 poena, 13 skokova i sedam asistencija, a kad je tako pobeda se ne dovodi u pitanje.

Džamal Marej, Nikola Jokić
foto: AP Ryan Sun

Nakon meča o srpskom igraču je biranim rečima pričao i Džamal Marej koji je rekao da kada je Nikola na svom nivou pobeda se ne dovodi u pitanje.

- On je neverovatan. Način na koji igra, čita igru i veruje svojim saigračima. Pretpostavljam da ga je dobijanje MVP trofeja dodatno motivisalo. Bilo je zabavno što je bio kod kuće, osetio sam energiju, definitivno je uspeo. Plan igre je bio samo da mu damo loptu. Ako Jokić ovako pogađa, nema potrebe da se radi ništa specijalno - rekao je Kanađanin.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track