NAJSTRAŠNIJI PRIZOR JOKIĆA OTKAD JE DOŠAO U NBA? Evo šta je Srbin radio celu četvrtu četvrtinu, NIKOME nije promaklo (VIDEO)
Foto: AP Abbie Parr

NBA

NAJSTRAŠNIJI PRIZOR JOKIĆA OTKAD JE DOŠAO U NBA? Evo šta je Srbin radio celu četvrtu četvrtinu, NIKOME nije promaklo (VIDEO)

Košarka -

Obrukao se propisno Denver u šestoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije i u sedmom meču će morati da pobedi Minesotu.

U jednom trenutku u samoj završnici meča u Mineapolisu Nagetsi su imali i 50 poena zaostatka, a krajnji rezultat nije puno prihvatljiviji.

Nikola Jokić je bio ubedljivo najbolji pojedinac ekipe iz Kolorada, a nakon utakmice je uspeo jednom rečenicom da do suza nasmeje novinare.

Trostruki MVP u četvrtoj četvrtini nije ulazio u igru, a navijačima u dvorani nije promaklo šta je radio tokom poslednjih 12 minuta igre.

Naime, Jokić je celu poslednju četvrtinu stajao pored terena i klupe Nagetsa.

"Nikola Jokić je stajao tokom cele četvrte četvrtine. Ovo je najstrašnije što sam video od njega", navedeno je u objavi popularne NBA stranice koja na društvenoj mreži "X" redovno prati dešavanja u ovom takmičenju i ima preko 600.000 pratilaca.

Upitan je posle meča srpski košarkaš zbog čega je stajao.

"Želeo sam da ostanem ‘vruć’ da bih posle mogao da dižem tegove", poručio je centar Denvera.

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track