URNEBESNIJU SCENU KOŠARKAŠKA SRBIJA NIJE VIDELA: Postigle koš, pa odmah krenule u napad na POGREŠNU STRANU - a onda je usledio ŠOU
Foto: Printscreen

ovo je hit

URNEBESNIJU SCENU KOŠARKAŠKA SRBIJA NIJE VIDELA: Postigle koš, pa odmah krenule u napad na POGREŠNU STRANU - a onda je usledio ŠOU

Košarka -

Ne zna se gde ko udara...

Urnebesna scena viđena je u četvrtfinalu državnog prvenstva za kadetkinje.

Košarkašice Mege plasirale su se u polufinale Ženske kadetske lige Srbije, pošto su u četvrtfinalu ubedljivo savladale ekipu Kraljeva rezultatom 95:44.

Utakmicu u "TC Dejan Milojević" obeležila je jedna neverovatna scena.

Na startu drugog poluvremena, igračica Mege Popović Petra dobila je dva slobodna bacanja. Iskoristila je drugo bacanje, a onda je usledio neviđeni šou na terenu.

Iako je Kraljevo trebalo da izvede loptu nakon primljenog koša, to su učinile igračice Mege. Posle realizovanog bacanja uzele su loptu i krenule u napad na svoj koš! Da stvar bude još smešnija, igračice Kraljeva su stale u odbranu, a ni sudije nisu primetile da je pogrešna ekipa izvela loptu. U jednom momentu Petra Popović je shvatila da ide na pogrešnu stranu, pa je zaustavila dribling. Nakon toga se okrenula ka košu protivničkog tima i postigla poene koji su uredno priznati!

Mega - Kraljevo
foto: Printscreen

Kad već nisu videli da je pogrešna ekipa izvela loptu ispod koša, arbitri su mogli bar "duplu" da sviraju, ali ni to nisu uradili. Kakva komedija!

00:23

Urnebesna scena na utakmici kadetkinja Mege i Kraljeva

Kurir sport/J.M.

00:32

Trojka Kalinića sa pola terena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track