MILJENIK NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE USKORO ĆE POSTATI OTAC: Prelepe vesti za jednog od najboljih fudbalera šampiona!
Foto: Petar Aleksić

stižu rode

MILJENIK NAVIJAČA CRVENE ZVEZDE USKORO ĆE POSTATI OTAC: Prelepe vesti za jednog od najboljih fudbalera šampiona!

Fudbal -

Mirko Ivanić, jedan je od najboljih fudbalera Crvene zvezde, u kontinuitetu poslednjih nekoliko sezona.

Mirko Ivanić, Vukan Savićević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Miran, tih, povučen, skroman... Samo su neke od osobina miljenika Zvezdine publike. Mirko Ivanić privatnost i lični život drži daleko od javnosti i medija.

Za njega se zna da je veliki ljubitelj pasa. Obožava prirodu, posebno srpske planinske lepotice, gde često odlazi sa suprugom Natašom. Tu Ivanići pronalaze mir. Obožavaju i putovanja u inostranstvo, gde posećuju istorijske i antičke objekte.

Mirko Ivanić
foto: Printskrin/Instagram

Ono što posebno treba da raduje sve navijače Crvene zvezde je da će se Mirko i Nataša uskoro ostvariti kao roditelji. I taj podatak bi mogao biti ključan za nastavak karijere fudbalera crveno-belih. Mirko Ivanić je na finalu Kupa Srbije u Loznici pokazao koliko voli decu, tako što je jednom dečaku koji je utrčao na teren pomogao da dobije crveno-beli dres.

Iako Mirko Ivanić godinama unazad ima unosne ponude iz Saudijske Arabije i to od nekoliko klubova, nije želeo da napušta Marakanu. Nikada u karijeri nije jurio za novcem. Ugovor sa Crvenom zvezdom veže ga do juna sledeće godine, pa postoji realna opcija da posle pet godina napusti stadion "Rajko Mitić".

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Opet, sa druge strane, trudna supruga i dete na putu mogli bi da znače da Mirko Ivanić donese odluku da ostane u Crvenoj zvezdi. Sve u svemu, pred njim i čelnicima šampiona Srbije je uzbudljivo leto.

Kurir sport

00:33

Delije koreografija 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track