ČOVIĆ: Interesne grupe neće Zvezdu u Evroligi

Predsednička poruka navijačima

ČOVIĆ: Interesne grupe neće Zvezdu u Evroligi

Košarka -
Pomoć nam je potrebna u svakom pogledu, a naročito da svi zajedno pratimo kakav će stepen regularnosti biti u narednim danima, rekao je predsednik Zvezde

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović pozvao je putem portala "Redstarbelgrade.info" navijače kluba da podrže ekipu u pretposlednjem kolu ABA lige protiv podgoričke Budućnosti, u Pioniru u subotu od 19 časova.

"Svedoci smo svega ovoga što se događalo poslednjih nedelja, Crvena zvezda je jasno izašla sa svojim stavovima, jasna je bila i u razmišljanju organizacije završnog turnira u Beogradu. Za nas su opravdanja da ne može da se igra ovde zbog bezbednosti smešne priče. I ne mislimo da smo bilo šta doprineli ili krivi što se ne igra u Beogradu. Jednostavno, neke druge interesne grupe su to predstavile tako sa pričom da žele turnir u Beogradu, a zapravo ga ne žele. I onda se dogodilo da se turnir igra u Laktašima. Pomoć nam je potrebna u svakom pogledu, a naročito da svi zajedno pratimo kakav će stepen regularnosti biti u narednim danima i da ne dozvolilo interesnim grupama da spreče ulazak Crvene zvezde u Evroligu“, rekao je Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track