RISTOVIĆ: Hoće li uopšte biti F4?
Foto: Zvaničan Sajt

RISTOVIĆ: Hoće li uopšte biti F4?

Košarka -
Moram da naglasim da su najveći gubitnici u čitavoj ovoj ujdurmi Igokea i Crvena zvezda", rekao je sportski direktor Crvene zvezde

Sportski direktor košarkaša Crvene zvezde Davor Ristović slaže se sa generalnom ocenom da je rukovođenje regionalnom ABA ligom previše neozbiljno.

Ristović ističe da je došlo vreme za promene u vrhu ABA lige, jer stvari u organizaciji ne funkcionišu.

"Ovo je samo još jedan u nizu propusta u rukovođenju ligom za koji je odgovoran predsednik lige. Ovako nešto, posle svega što se dogodilo u poslednjih mesec dana, moglo se i očekivati. Sve ovo postaje više nego neozbiljno i to je slika koju ABA liga šalje o sebi. Pitamo se kada će predsednik ABA lige zakazati Bord Sidra i Bord ABA lige, jer smatramo da bi ovi sastanci trebalo da se održe pre odigravanja Fajnal fora, ako ga uopšte bude i bilo. Ovo nije prvi put da zahtevamo ovaj sastanak, ali još nikakav odgovor od predsednika ABA lige nismo dobili", rekao je Ristović i dodao:

"Moram da naglasim da su najveći gubitnici u čitavoj ovoj ujdurmi Igokea i Crvena zvezda. Već nekoliko puta smo upozoravali da neke stvari u upravljačkoj strukturi ABA lige i Sidra moraju da se menjaju, a ovo je još jedan neoborivi dokaz da je došlo vreme za promene, jer je očigledno da mnoge stvari u organizaciji regionalnog takmičenja ne funkcionišu" zaključio je Ristović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track