FENERBAHČE ŽELI SRBE: Uz Ivkovića stiže i Teodosić

Prelazni rok je sve bliže

FENERBAHČE ŽELI SRBE: Uz Ivkovića stiže i Teodosić

Košarka -
Selektor Srbije je navodno već krenuo u formiranje tima čiji bi vođa trebalo da bude plejmeker našeg nacionalnog tima

Španski portal Tubasket.com piše da je saradnja selektora košarkaša Srbije Dušana Ivkovića i turskog Fenrerbahčea, dogovorena, a da je srpski stručnjak novim poslodavcima rekao da bi u ekipi voleo da ima plejmekera CSKA Miloša Teodosića i bivšeg igrača Olimpijakosa Džoaija Dorsija.

Mediji na kontinentu već neko vreme pišu da je Ivković koji je prošlog leta zbog obaveza sa reprezentacijom Srbije u kvalifikacijama za Evrobasket 2013. u Sloveniji odbio ponudu Fenera načelno dogovorio novi posao, a od kako je turski klub ispao iz plej ofa od Karišijake (0:2) priče o renoviranju tima su pojačane.

Na sve to treba dodati i informaciju po kojoj će trofejni tručnjak posle nadmetanja u Sloveniji napustiti reprezentaciju i posao u Košarkaškom savezu Srbije sa kojim ugovor, po kom za rad u klubu mora da traži dozviolu KSS.

Mediji su posle novog neuspeha CSKA pisali i da trener Moskovljana Etore Mesina od jeseni neće računati na Miloša Teodosića, koji je označen kao jedan od glavnih krivaca za neuspeh na završnom turniru Evrolige u Londonu. Nasuprot tim nagađanjima prvi čovek CSKA Andrej Vatutin je rekao da su priče o odlasku Teodosića samo pusta želja zlonamernika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track