ZBOG IZJAVA O DUGOVIMA: Zvezda tuži Vujoševića

Novi rat

ZBOG IZJAVA O DUGOVIMA: Zvezda tuži Vujoševića

Košarka -
Vujošević godinama unazad laže i manipulacijama pokušava da obmane javnost kako bi naštetio ugledu Crvene zvezde. Sada to više ne može da se toleriše, kaže izvor iz kluba sa Malog Kalemegdana

Košarkaški klub Crvena zvezda podneće krivičnu prijavu protiv Duška Vujoševića zbog laži i obmana koje je izneo na konferenciji za medije 4. juna..

"Vujošević godinama unazad laže i manipulacijama pokušava da obmane javnost kako bi naštetio ugledu Crvene zvezde. Sada to više ne može da se toleriše, pošto je pred finale plej-ofa izneo neistine o navodnim krininalnim radnjama kojima je Zvezda smanjila svoja dugovanja. Tako je uvredio i klub i armiju navijača Crvene zvezde zbog čega će te tvrdnje morati da dokaže na sudu", rekao je za Informer izvor iz kluba s Malog Kalemegdana.

Na spornoj konferenciji Vujošević je govorio o dugovanjima Partizana za porez, rekavši da "oni sigurno neće menjati ime i svoditi dugove na 2,5 odsto", i dodao:

"Najmanje prava da preispituju te finansijske situacije imaju oni koji su napravili kriminal i mahinaciju menjajući ime kluba ne zbog imena kluba već zbog svođenja dugova prema potraživačima na 2,5 odsto ukupnog duga. Neka svako gleda svoja posla."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track