SNAŽNI CRNOGORCI: Peković i Vučević napadaju Srbiju
Foto: AP

Evrobasket u Sloveniji

SNAŽNI CRNOGORCI: Peković i Vučević napadaju Srbiju

Košarka -
Selektor Luka Pavićević objavio je širi spisak igrača koji su pozvani na pripreme, jednog od rivala Srbije na Evrobasketu 2013 u Sloveniji

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Luka Pavićević objavio je širi spisak igrača koji su pozvani na pripreme, jednog od rivala Srbije na Evrobasketu 2013 u Sloveniji.

Na spisku se nalaze: Plejmejkeri: Tejlor Ročesti (Biela, Italija), Nikola Ivanović (Budućnost) i Nikola Pavlićević (Sutjeska), bekovi: Suad Šehović (Budućnost), Bojan Bakić (Metalac), Boris Bakić (MZT Skoplje) i Vladimir Mihailović (Budućnost), krila: Aleksa Popović (Budućnost), Sead Šehović (Solnok) i Marko Popović (Budućnost), krilni centri: Vladimir Dašić (Metalac), Milko Bjelica (Kaha Laboral), Nemanja Radović (Mega Vizura), Marko Todorović (Barselona) i Radosav Spasojević (Arkadia), centri: Nikola Peković (Minesota), Nikola Vučević (Orlando), Blagota Sekulić (Tenerife), Bojan Dubljević (Valensija), Miloš Komatina (Igokea) i Filip Barović (Solnok).

Novinare u Podgorici je najviše zanimao status Nikole Pekovića, odnosno kada će se on priključiti pripremama.

"Peković je slobodan agent u NBA ligi sigurno je da će do 2. jula čekati rasplet događaja u kom klubu će igrati naredne sezone. Na njega ne možemo da računamo na početku priprema, a priključiće nam se kada bude rešio pitanje kluba za sledeću sezonu. On ima najbolju volju da predstavlja Crnu Goru, a iskreno se nadam da će brzo završiti sa potpisivanjem ugovora u Americi i da će igrati na Evropskom prvenstvu", rekao je Luka Pavićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track