MESI NA RONALDA U FINALU MUNDIJALA: Srbija NE PROLAZI grupu, SUPERRAČUNAR ne veruje Piksijevim Orlovima!
Foto: Profimedia, Shutterstock

OREDIKCIJA

MESI NA RONALDA U FINALU MUNDIJALA: Srbija NE PROLAZI grupu, SUPERRAČUNAR ne veruje Piksijevim Orlovima!

Mundijal 2022 -

Bliži se početak Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru.

Predikcije su uveliko počele, svako ima svoje favorite, a rasplet turnira u Kataru analizirala je i veštačka inteligencija (AI).

AI je uz pomoć takozvanog superračunara napravila detaljnu analizu i moguće ishode do finala uz pomoć agencije "BCA risrč".

Prilikom izračunavanja u obzir su uzeti razni parametri kao što su trenutna forma i kvalitet igrača, zatim raspored u grupi te, naravno, pozicija na FIFA rang listi.

Tako je ovaj superračunar nakon svih ubačenih parametara izračunao da će novi svetski šampion bitiArgentina, koja će u finalu savladati Portugal.

Srbija
foto: Profimedia

Prema ovom proračunu,reprezentacija Srbije neće proći grupu, jer će bolji od nje biti Brazil i Švajcarska, dok će Hrvatsku u osmini finala eliminisati Španija.

Prema projekciji u četvrtfinalu će igrati Holandija – Argentina, Španija – Brazil, Engleska – Meksiko i Nemačka – Portugal,

U polufinalu Argentina bi u južnoamerikom klasiku savladala Brazil, a Portugal Englesku u evropskom obračunu.

predikcija
foto: BCA research

Ako bi stvarno došlo došlo do ovog scenarija bilo bi fenomenalno da se u finalu susretu dvojica najboljih fudbalera današnjice – Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Posebno što je Ronaldo svoju blistavu klupsku karijeru krunisao titulom šampiona Evrope sa Portugalom 2016, dok je Mesi tek prošle godine konačno uspeo da osvoji prvi trofej sa Argentinom trijumfovavši na Kupu Amerike.

Jedini trofej koji obojica nisu osvojili je upravo onaj NAJVEĆI, titulu Svetskog prvaka u fudbalu!

Argentina
foto: Profimedia

Argentina je prema kladionicama jedan od favorita na Svetskom prvenstvu, što zbog sjajne forme ove selekcije i niza od 34 utakmice bez poraza, što zbog fenomenalne forme Lionela Mesija u mesecima uoči Mundijala.

Takođe, bitan faktor je i na papiru poprilično laka grupa za "gaučose" u Kataru sa ekipama Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

S druge strane, Portugal kao finalista je za mnoge poprilično iznenađenje, iako imaju fantastičan tim

Portugal
foto: Profimedia

Inače, ni Portugal ne bi trebalo da ima previše problema da prođe grupnu fazu jer će igrati protiv Urugvaja, Južne Koreje i Gane.

A dok je ključni adut Argentine Mesi, Portugalci nemaju previše optimizma gledajući formu Ronalda, koji retko igra za Mančester junajted i postigao je samo tri gola ove sezone.

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a Srbija će igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track