ŠOK! VELIKA ZVEZDA BRAZILA NE IDE NA MUNDIJAL! Zbog povrede sigurno otpao as koji nam je u Rusiji zadavao OZBILJNE MUKE!
Foto: Profimedia

mundijal

ŠOK! VELIKA ZVEZDA BRAZILA NE IDE NA MUNDIJAL! Zbog povrede sigurno otpao as koji nam je u Rusiji zadavao OZBILJNE MUKE!

Mundijal 2022 -

Fudbaler Aston Vile Filipe Kutinjo doživeo je ozbiljnu povredu zadnje lože i sigurno se neće naći na spisku reprezentacije Brazila za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Brazila Tite danas će saopštiti konačan spisak od 26 putnika za Katar, a na njemu neće biti fudbalera koji je prethodnih godina bio jedan od nosilaca tima.

Kutinjo je na treningu Vile zaradio povredu i očekuje ga pauza od minimum šest nedelja, pa je jasno da ga do kraja ove godine nećemo gledati na terenu.

Bivši as Liverpula i Barselone na Mundijalu u Kataru 2018. godine bio je jedan od najboljih igrača Brazila i zadavao je ozbiljne muke našim reprezentativcima na terenu. Kutinjo je na meču protiv Orlova upisao asistenciju, a Brazil je slavio rezultatom 2:0.

Ipak, nakon Mundijala nije imao toliko zapažene partije u dresu nacionlnog tima. Zbog loše forme i povreda nije ga bilo godinu dana u reprezentaciji, ali se 2021. vratio u Selesao.

U svakom slučaju njegovo odsustvo neće predstavljati toliko bolan udarac za Brazil, s obzirom na činjenicu da na toj poziciji Tite može da računa na nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera.

Umesto Kutinja šansu će verovatno dobiti Lukas Paketa iz Vest Hema i Everton Ribeiro iz Flamenga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track