ŠTA SE DEŠAVA U SVLAČIONICI PORTUGALA? Bruno Fernandeš progovorio o "SUKOBU" SA RONALDOM i snimku koji je ŠOKIRAO fudbalski svet!
Foto: Printscreen

vadi se

ŠTA SE DEŠAVA U SVLAČIONICI PORTUGALA? Bruno Fernandeš progovorio o "SUKOBU" SA RONALDOM i snimku koji je ŠOKIRAO fudbalski svet!

Mundijal 2022 -

Nakon maestralne partije u pripremnom meču sa Nigerijom, reprezentativac Portugala i fudbaler Mančester junajteda Bruno Fernandeš otvoreno je govorio o situaciji sa Kristijanom Ronaldom.

Fernandeš se osvrnuo na šokantan video koji je nastao u svlačionici Portugala prvog dana priprema ove reprezentacije za Mundijal u Kataru.

Podsetimo, veliku pažnju fudbalske javnosti privukao je snimak prvog susreta Fernandeša i Ronalda nakon Kristijanovog šokantnog intervjua u kom je osuo paljbu po Junajtedu, treneru, ali i svojim saigračima.

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, a koji su pregledali milioni ljubitelja fudbala širom sveta, vidi se izuzetno hladan susret Ronalda i Bruna Fernandeša, saigrača iz Junajteda.

Bruno je prošao pored Ronalda koji je podigao ruku očekujući pozdrav, ali je, da bi ga i dobio, morao da "opomene" Fernandeša.

Međutim, Fernandeš je za "Skaj sports" rekao da "nema problema" sa Ronaldom i da je sve bila "samo šala".

"Nemam problema ni sa kim. Radim svoj posao i kao što mi je jedan trener jedom rekao, sve što možeš da kontrolišeš si ti. Mislim da svi razmišljaju na isti način, moraš se kontrolisati, dati sve od sebe i to je to", kaže Bruno.

Na pitanje zašto je tako hladno dočekao Ronalda, Fernandeš je odgovorio:

"Zašto to kažeš? Posle su uključili zvuk. Jeste li gledali video sa zvukom? Morate", istakao je Fernandeš.

"Ovo je reprezentacija, a Mančester junajted će biti moj fokus nakon Svetskog prvenstva" dodao je as Portugala.

Fernandeš tvrdi da nije čitao sporni intervju Ronalda i da mu je trenutno u glavi isključivo Portugal.

Inače, reprezentacija Portugala je demonstrirala silu u generalnoj probi protiv Nigerije, salvili su sa 4:0. Bruno je blistao na tom meču, a Kristijano nije bio u sastavu zbog zdravstvenih problema.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track