NEREALNE SCENE! Mesi u reprezentaciji ima svog "TELOHRANITELJA"! Prati ga u stopu i na terenu, ne da nikom da mu priđe! (VIDEO)
Foto: Printscreen

hit

NEREALNE SCENE! Mesi u reprezentaciji ima svog "TELOHRANITELJA"! Prati ga u stopu i na terenu, ne da nikom da mu priđe! (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Velika očekivanja imaju navijači Argentine od Lionela Mesija i svoje reprezetacije na ovom Svetskom prvenstvu.

Argentina igra sjajno, vezala je 36 mečeva bez poraza i uz Brazil su najveći favoriti za osvajanje Mundijala.

Mesiju je ovo verovatno poslednja šansa da osvoji jedini veliki trofej koji mu nedostaje u blistavoj karijeri i sve je podredio tom cilju.

U poslednjoj proveri pred start turnira Argentina je savladala Ujedinjene Arapske Emirate sa 5:0. Mesi je briljirao i što je najvažnije završi utakmicu nepovređen. A da mu se ništa ne predviđeno ne dogodi na terenu pobrinuo se njegov lični "telohranitelj" Rodrigo De Paul.

Naime, fudbaler Atletiko Madrida je očito sebi dao zadatak da čuva čarobnjaka iz Rosarija na terenu. Prati ga u stopu, niko mu ne sme prići i dirnuti ga bez Mesijeve dozvole.

De Paul tokom prekida u stopu prati Lea i pazi da mu se ništa ne dogodi. To se najbolje moglo videti nakon meča sa UAE.

Dok se Mesi pozdravljao sa rivalima De Paul je sve vreme bio iza njegovih leđa i pažljivo posmatrao, a snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da De Paul prati u stopu Mesija. Ista scena viđena je i nakon prijateljskog meča između Argentine i Hondurasa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track