BRUTALAN START FILIPA KOSTIĆA NAD STRAHINJOM PAVLOVIĆEM: Da li je ovim potezom hteo da uveri Piksija da je spreman za Brazil?
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

BRUTALAN START FILIPA KOSTIĆA NAD STRAHINJOM PAVLOVIĆEM: Da li je ovim potezom hteo da uveri Piksija da je spreman za Brazil?

Mundijal 2022 -

Hoće li Filip Kostić igrati danas protiv Brazila? Glavna tema na Mundijalu u Kataru, već danima.

I to više kod novinara iz Brazila, nego kod srpskih izveštača. Enigma zvana Filip Kostić možda je odgovor dobila na poslednjem treningu Orlova pred premijernu utakmicu na Svetskom prvenstvu.

Katar
foto: Dado Đilas

Filip Kostić je bez većih napora odradio trening i pokazao srpskim, ali i brazilskim novinarima da bi sutra od 20.00 časova na stadionu Lusail mogao da se nađe ne samo u protokolu za utakmicu, već i u startnih 11.

Da je željan igre uprkos povredi koju je doneo iz Juventusa, pokazao je Filip Kostić pred kraj treninga. Naime, tada je sjajni krilni igrač u "ševi" krenuo po jednu izgubljenu loptu i pokupio je ispred Strahinje Pavlovića klizećim startom. Iznervirao se Kostić tada jer je shvatio da je mogao da povredi mlađeg kolegu, sve u želji da pokaže svima da je spreman za Brazilce. Ništa mu nije Pavlović zamerio, ruka je krenula ruci, pa su obojica sa osmehom napustili trening, svesni da ih sutra čeka možda i najvažniji meč u karijerama.

1 / 19 Foto: Dado Đilas

Okupljeni brazilski novinari ostali su u čudu, a jedna lepa koleginica iz Rio de Žaneira sigurno je požalila, pošto je samo par trenutaka ranije završila prilog u kojem je najavila da je veliko pitanje hoće li Filip Kostić sutra zaigrati protiv Brazila.

Specijalni izveštači iz Katara: Dejan Ignjatović, Aleksandar Radonić i Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track