ŠOKANTAN ZAHTEV - TUŽILI SRBIJU FIFA, SAD TRAŽE OVO! Lažna država Kosovo moli Katar da im pokloni stadion na kom će igrati Orlovi
Foto: Profimedia

neverovatno

ŠOKANTAN ZAHTEV - TUŽILI SRBIJU FIFA, SAD TRAŽE OVO! Lažna država Kosovo moli Katar da im pokloni stadion na kom će igrati Orlovi

Mundijal 2022 -

Fudbalski savez lažne države Kosovo mogao bi nakon Mundijala u Kataru da dobije na poklon montažni stadion 974 na kom će naša reprezentacija igrati meč protiv Švajcarske, prenose strani mediji.

Stadion 974 izgrađen je od brodskih kontenjera i modularnog čelika, a po završetku prvenstva biće poklonjen nekoj od država članica FIFA. Navodno, jedan od glavnih kandidata da dobije prvi prenosivi stadion je "Fudbalski savez Kosova".

Predsednik "FS Kosova" tvrdi da postoje ogromne šanse da ovo velelepno zdanje bude poklonjeno lažnoj državi Kosovo zbog dobrih odnosa sa Fudbalskim savezom Katara.

Zanimljivo, naša reprezentacija će meč trećeg kola protiv reprezentacije Švajcarske,koja u svom sastavu ima nekoliko igrača poreklom sa Kosova, odigrati upravo na ovom stadionu.

Ova šokantna vest pojavila se odmah nakon informacije da je FIFA otvorila istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog zastave koja se našla u svlačionci našeg tima. Na zastavi je pisalo "Nema predaje" i teritorija Kosova je bila obojena u boje srpske trobojke. Zahtev za istragu protiv Fudblskog saveza Srbije pokrenuli su Fudbalski savez takvozvanog Kosova i Olimpijski komitet ove lažne države.

Stadion koji tzv. Kosovo traži od Katara je po mnogo čemu specifičan. Izgrađen je od 974 brodska kontenjera i prvi je u istoriji koji će biti potpuno razmontiran nakon Mundijala. Kontejneri su izabrani jer simbolizuju Katarovu orijentaciju prema pomorskoj trgovini, a 974 je ujedno i pozivni broj za Katar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track