HIT! SRBIN OTIŠAO KOD SVEŠTENIKA POSLE PORAZA OD BRAZILA: Proklet da je Brazil, da ne daju više NIJEDAN GOL NA MUNDIJALU (FOTO)
Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

katar 2022

HIT! SRBIN OTIŠAO KOD SVEŠTENIKA POSLE PORAZA OD BRAZILA: Proklet da je Brazil, da ne daju više NIJEDAN GOL NA MUNDIJALU (FOTO)

Mundijal 2022 -

Sveštenik Predrag Popović je na društvenim mrežama podelio poruku koju je dobio od jednog čoveka, kome je očigledno veoma teško pao poraz Srbije od Brazila na startu Mundijala u Kataru.

"Kada smo izgubili od Brazila, ja sam se toliko iznervirao da sam rekao: Proklet da je Brazil i u ovom prvenstvu, da ne daju više nijedan gol!!!"

Međutim, sveštenik Predrag Popović je ubrzo dobio novu poruku od ovog gnevnog navijača, neposredno posle ispuštene pobede protiv Kameruna, u kojoj je pisalo: "Kajem se".

Eto, za samo par dana Brazilci su od najomraženijih fudbalera dospeli do toga da cela Srbija navija za njih! Odužili su nam se minimalnom pobedom protiv Švajcarske, golom Kazemira u finišu susreta i tako znatno doprineli da se u velikoj meri povećaju šanse Srbije da se nađe u narednoj rundi takmičenja!

Sveštenik Predrag Popović je ovu hit i poučnu objavu, napravivši analogiju sa prvim Svetskim prvenstvom u Urugvaju 1930. godine, završio rečenicom iz antologijskog filma "Kum", kada mafija ubija nekog i kaže: "Bez ljutnje! To je samo posao!".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track