DA SE NAJEŽIŠ! DIRLJIVA PORUKA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja čista i iskrena!
Foto: Profimedia

PRAVO U METU

DA SE NAJEŽIŠ! DIRLJIVA PORUKA REPREZENTATIVCA SRBIJE: Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja čista i iskrena!

Mundijal 2022 -

Fudbaleri Srbije sa velikim ambicijama otputovali su na Svetsko prvenstvo u Katar, ali takmičenje na Mundijalu okončali su posle samo tri meča u grupi G.

Orlovi zauzeli poslednje mesto u grupi sa samo jednim osvojenim bodom. Nisu bili pravi, doživeli su brodolom u Kataru, ali što je najvažnije od svega igrači se drže zajedno više nego ikada ranije i čvrsto veruju da će biti bolji na nekom od narednih takmičenja.

Fudbaleri Srbije oglasili su se na društvenim mrežama nakon bolne eliminacije sa Mundijala. Prvi je to uradio Vanja Milinković Savić, odmah za njim Filip Kostić i Dušan Vlahović, a najemotivniju poruku poslao je Uroš Račić.

"Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nesto najlepše sto mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proci i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako ali je lepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam! Verujem da će nas sve ovo ojačati i da cemo u nekoj sledećoj rundi mi biti na pobedničkom postolju i slaviti sve ovo sto danas tugujem iako i tada kao i sada želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će, daće Bog, veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živeo fudbal, živela Srbija" napisao je Račić na Instagramu

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track