LEGENDU OSTAVILA 15 GODINA MLAĐA LEPOTICA: Otišao u favelu da gleda meč iz grupe "Orlova" na Mundijalu, pa BEZ OBJAŠNJENJA NESTAO!
Foto: Instagram/adrianoimperador

BIZARNO!

LEGENDU OSTAVILA 15 GODINA MLAĐA LEPOTICA: Otišao u favelu da gleda meč iz grupe "Orlova" na Mundijalu, pa BEZ OBJAŠNJENJA NESTAO!

Mundijal 2022 -

Bizarna priča koja zvuči potpuno neverovatno, stiže nam iz Brazila, a u centru pažnje je legendarni Adrijano.

Čuveni brazilski fudbaler poznat po burnom načinu života razvodi se nakon 24 dana braka sa 15 godina mlađom Mikaelom Meskitom.

Na veb izdanju brazilske televizije "Globo", pojavila se ova informacija, a razlog za razvod je takođe prilično neverovatan.

Naime, Adrijano je sa suprugom planirao zabavu za porodicu i bliske prijatelje, ali ona na kraju nije održana.

Popularni Imperator je otišao u favelu Vila Kruzeiro u Penji, severnom delu Rija de Žaneira, gde je i odrastao. Tamo je, zajedno sa prijateljima gledao utakmicu Brazil - Švajcarska u drugom kolu Svetskog prvenstva.

Problem je nastao jer se Adrijano u faveli zadržao dva dana, pre nego što se vrario kući, a kada je konačno došao izbila je velika svađa.

Adrijano je navodno bio vidno premoren od alkogola i lumpovanja, a Mikaela nije prihvatila izvinjenje, jer nije dobila ni objašnjenje šta se dešavalo tokom Adrijanovog boravka van kuće.

Mikaela je radikalno reagovala i par se rastao posle samo 24 dana braka, naveo je "Globo".

Adriano i Mikaela
Adriano i Mikaelafoto: Instagram/adrianoimperador

Podsetimo, Adrijano je kao mladić oduševio Evropu i svet, neverovatnim talentom i partijama u dresu Intera i Brazila.

Međutim, teška životna priča i nedovoljno jaka želja za uspehom, uticali su na to da se rano okrene noćnom životu, ženama i piću.

Sve nakon odlaska iz Intera bio je pokušaj da se karijera održi u životu, međutim, fudbalski je potpuno propao, a kada je zvanično, po drugi put završio karijeru, nastavio je sa alkoholom i žurkama.

Prema navodima stranih medija, upravo je Mikaela uspela da utiče na njega i podigne ga iz teškog psihičkog stanja. Međutim, izgleda da je Adrijano to upropastio.

Kurir sport/Globo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja