NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA! Najvrelije navijačice Mundijala na jednom mestu: Ne zna se koja je PROVOKATIVNIJA!
Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

gori katar

NE ZNA ČOVEK GDE PRE DA GLEDA! Najvrelije navijačice Mundijala na jednom mestu: Ne zna se koja je PROVOKATIVNIJA!

Mundijal 2022 -

Atraktivne navijačice dale su značajan doprinos popularnosti Mundijala.

Dok fudbaleri vode žestoke bitke na terenu, mnoge lepotice koje su u Katar došle da podrže svoje reprezentacije prosto se utrkuju koja će svojim provokativnim izdanjem privući veću pažnju fudbalske javnosti.

Lepotom i zavodljivošću ovih dana plene na tribinama i ulicama širom Dohe kako bi maksimalno iskoristile činjenicu da su sve oči javnosti trenutno uprte u Katar.

One strastveno navijaju za svoje timove, ne prezaju ni od čega, a najmanje od golotinje. Često su u izuzetno izazovnim odevnim kombinacijama, koje otkrivaju njihove atribute, obojene u boje svojih zemalja i spremne su na sve kako bi dostigle slavu čuvene Larise Rikelme.

Konkurencija je paklena, a ovo su neke od najatraktivnijih navijačica koje su pomutile razum muškarcima koji prate Svetsko prvenstvo u Kataru

Srpska Larisa

Misteriozna srpska navijačica rasplamsala je mušku maštu nakon utakmice između Srbije i Kameruna.

Srbija, Katar
foto: Profimedia

Atraktivna crnka mamila je uzdahe na tribinama stadiona El Džanub. Dok se na terenu vodila žestoka bitka, na tribinama nije bilo ništa manje uzbudlivo, a za to je zaslužna "srpska Larisa". Ova prelepa devojka bodrila je Orlove u majici Srbije, a u jednom momentu je imala i šajkaču na glavi.

Srbija, Katar
foto: Profimedia

Osim anđeoskog lica, veliku pažnju privuko je njeno savršeno telo. Uzak i kratak beli šorts pratio je njenu figuru, pa su navijači konstatovali da bi na zadnjici mogle da joj pozavide i čuvene Brazilke.

Odmah nakon meča dobila je nadimak "Srpska Larisa Rikelme".

Srbija, Katar
foto: Profimedia

Vatrena Ivana

Definitivno najpopularnija navijačica Mundijala u Kataru je Hrvatica Ivana Knol.

Pre starta Mundijala ovu poznatu navijačicu pratilo je nekoliko stotina hiljada ljudi na Instagramu, a sada je ta brojka nakon provokativnih izdanja u Kataru njen profil je eksplodirao - broj pratilaca skočio je na 1,7 miliona!

Ivana je pažnju javnosti privukla pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji, međutim, u međuvremenu njen stil je postao još izazovniji pa je u Kataru napravila pravu pometnju.

Njen autfit nije usklađen sa pravilima oblačenja u Kataru, na utakmice dolazi u više nego izazovnim izdanjima i tako pravi totalnu pometnju na tribinama.

Ivana Knol
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Privukla je pažnju poznatih svetskih tabloida, stakla ogromnu popularnost koju će nakon Mundijala moći bogato da naplati.

Ivana Knol, Pirs Morgan
foto: Printscreen YouTube

Argentinska s*ks bomba

Fudbaleri Argentine mogu da se pohvale da imaju najvatrenije, a mnogi će se složiti i najvrelije!

Lusijana Salazar
foto: Instagram

Jedna od njih obeležila je meč osmine finala protiv Australije... Reč je o zvezdi šoubiznisa Lusijani Salazar.

Lusijana Salazar
foto: Instagram

Ova atraktivna plavuša nije propustila priliku da ode u Katar i bodri svoju reprezentaciju na Svetskom prvenstvu, a svojim provokativnim izdanjem napravila je neviđenu pometnju na tribinama stadiona "Ahmed bih Ali". Bacila je Mesija u drugi plan, a jasno je i zašto...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track