JEZIVA POVREDA NEKOLIKO DANA POSLE DEBAKLA NA SP: Jedan od najboljih golmana sveta imao TEŠKU NESREĆU nakon šokantnog ispadanja
Foto: EPA/Rungroj Yongrit

NESREĆA NIKAD NE IDE SAMA

JEZIVA POVREDA NEKOLIKO DANA POSLE DEBAKLA NA SP: Jedan od najboljih golmana sveta imao TEŠKU NESREĆU nakon šokantnog ispadanja

Mundijal 2022 -

Jedan od najboljih golmana na svetu, Manuel Nojer, doživeo je tešku povredu i to manje od 10 dana nakon šokantnog ispadanja sa Svetskog prvenstva.

Nemačka je u Kataru pokušala da se iskupi za veliki neuspeh iz Rusije i 2018. godine kada je takmičenje završila već u grupnoj fazi.

Međutim, "Panceri" su na prvom zimskom Mundijalu u istoriji doživeli još jedan težak debakl.

Nemačka opet nije uspela da prođe u nokaut fazu pošto je grupu u kojoj je igrala sa Španijom, Kostarikom i Japanom završila na trećem mestu sa četiri boda.

Nakon utakmice protiv Japana u poslednjem kolu, takmičenje je za Nemce završeno, a igrači su dobili malo slobodnog vremena pre povratka obavezama u klubovima.

Nojer je, nažalost, tokom odmora doživeo tešku povredu zbog koje je završio sezonu.

Čuvar mreže minhenskog Bajerna otišao je na skijanje i doživeo prelom potkolenice.

- Hej ljudi, šta da kažem, kraj godine je definitivno mogao da bude bolji. Dok sam pokušavao da rashladim glavu na skijanju, doživeo sam prelom potkolenice. Operacija je juče dobro prošla. Mnogo hvala doktorima. U svakom slučaju, bolno je saznanje da je tekuća sezona za mene završena - poručio je Nojer na društvenoj mreži Instagram uz fotografiju iz bolnice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track