NE DIRAJ ME! SVE ĆU DA KAŽEM! Dok je Ronaldo plakao saigrači PRAVILI HAOS! Portugalci potpuno POLUDELI posle šokantnog ispadanja!
Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

TEŽAK PORAZ

NE DIRAJ ME! SVE ĆU DA KAŽEM! Dok je Ronaldo plakao saigrači PRAVILI HAOS! Portugalci potpuno POLUDELI posle šokantnog ispadanja!

Mundijal 2022 -

Porazom od Maroka Portugal je završio učešće na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, a ispadanje u četvrtfinalu Portugalci nisu prihvatili najbolje.

Kristijano Ronaldo se slomio i zaplakao neposredno nakon poslednjeg sudijsko zvižduka, a dok je on plakao na putu ka svlačionicama, vruće glave su pred kamere stali Pepe i Bruno Fernandeš koji su direktno napali sudiju Fakunda Telja.

Pepe je poručio da je nedopustivo da sudija iz Argentine sudi meč Portugala protiv Maroka i da "mogu dati titulu Argentini odmah".

U sličnom tonu je govorio i Bruno Fernandeš.

Kada je portparol pokušao da smiri vezistu i spreči ga da govori o sudiji, fudbaler Mančester junajteda je poludeo.

- Ne diraj me! Reći ću šta mislim, ko ih j**e! Moram da kažem da je veoma čudno da imamo sudije iz države koja je još uvek u takmičenju, a da nemamo nijednog portugalskog sudiju na Svetskom prvenstvu. Naše sudije su u Ligi šampiona što znači da imaju kvalitet da budu ovde. Sudije sa Mundijala ne sude u Ligi šappiona, nisu navikli na ovaj nivo i nemaju tempo za ovo - rekao je Fernandeš i nastavi.

- U prvom poluvremenu čist penal je napravljen na meni, bez ikakve sumnje. Bio sam izolovan i nikada u živetu ne padam kada sam sam pred golmanom i mogu da šutnem.

Pogledajte situaciju o kojoj je Portugalac pričao.

Minimalan kontakt postoji, Argentinac je procenio da to nije dovoljno za jedanaesterac, a sudije iz VAR sobe se nisu oglašavale.

Maroko će u polufinalu igrati protiv Francuske, dok drugi polufinalni par čine Argentina i Hrvatska.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track