KURIR S MAROKANCIMA U BEOGRADU! Ovako će večeras bodriti svoje u istorijskom polufinalu s Francuskom: POZVALI SMO SVE KOMŠIJE
Foto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

sp u kataru

KURIR S MAROKANCIMA U BEOGRADU! Ovako će večeras bodriti svoje u istorijskom polufinalu s Francuskom: POZVALI SMO SVE KOMŠIJE

Mundijal 2022 -

U Beogradu postoji udruženje sprsko-marokanskog društva, a njihova predsednica je odlučila da bude sagovornik na Kurir televiziji uoči polufinalnog meča Svetskog prvenstva u Kataru.

Naime, ekipa Maroka je savladala Španiju i Portugal pa je tako završila među četiri najbolje reprezentacije na Mundijalu.

Žade Nikolić, predsednica gorepomenutog udruženja, prvo je otkrila način na koji navijaju.

01:46

OVO JE PREDSEDNICA SRPSKO-MAROKANSKOG DRUŠTVA! Na ovaj način oni navijaju: Igraju za državu i narod, a mi ih bodrimo svim srcem!

- Mi pozovemo sve prijatelje iz zgrade, sedimo, gledamo utakmicu i kuvamo čaj. Posle toga, molimo Boga da damo gol, mi navijamo srcem. Kada sam videla kako trener pristupa igračima, odmah sam videla da možemo da savladamo i Hrvatsku i Kanadu, pa potom i Portugal, ja sam od početka verovala to. Meni je suprug rekao da su Španci vežbai penale i da će nas možda savladati, a ja sam odgovorila, odlično ako su vežbali, ali mi imamo najboljeg golmana koji će sve to odbraniti - simpatično je rekla predsednica udruženja srpsko-marokanskog društva.

Nakon toga, dala je svoju prognozu za večerašnji meč polufinala, u kojem će aktuelni šampion Francuska da odmeri snage sa afričkim Marokom.

- Idemo na produžetke, pa na penale, ali pobeđuje Maroko. Psihički i fizički su jači momci iz Maroka nego iz Francuske, stvarno igraju svim snagama koje poseduju, igraju za državu i narod - rekla je Nikolić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track