OGLASILA SE SUPRUGA AMERIČKOG NOVINARA: Konačno otkriven PRAVI RAZLOG njegove iznenadne smrti na Mundijalu!
Foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

nije mu bilo spasa

OGLASILA SE SUPRUGA AMERIČKOG NOVINARA: Konačno otkriven PRAVI RAZLOG njegove iznenadne smrti na Mundijalu!

Mundijal 2022 -

Supruga američkog novinara Granta Vala, koji je iznenada preminuo dok je izveštavao sa utakmice četvrtfinala Mundijala u Kataru, otkrila je šta je bio uzrok smrti.

Selin Gounder je rešila da stavi tačku na brojne spekulacije o njegovoj smrti i otkrila je da uzrok aneurizma aorte.

"Grant je umro od rupture neotkrivene aneurizme aorte. Pritisak u grudima koji je doživeo neposredno pred smrt je predstavljao početne simptome. Nikakva reanimacija ne bi ba spasla", rekla je neutešna supruga.

Ona je dodala da smrt nije povezana sa kovidom i njegovim vakcinalnim statusom.

Grant Val
foto: Instagram

Smrt američkoga sportskog novinara šokirala je svet sporta. Umro je u 48. godini života, i to tokom produžetaka utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva između Argentine i Holandije. Val je radio na novom tekstu, a onda se samo srušio u prostoru za medije. Novinari su odmah reagovali i pozvali pomoć, ali navodno mu nije bilo spasa.

U javnosti se podigla velika bura jer je Val bio otvoreni kritičar katarske vlasti i navodno je dobijao pretnje smrću nakon što je nosio majicu duginih boja. Njegov brat Erik je sumnjao da je Grant ubijen u Kataru.

Američki mediji pisali su da se novinar danima osećao loše i da je bolovao od hroničnog bronhitisa, pa se sumnjalo i na plućnu emboliju.

Međutim, nakon obdukcije koja je urađena u Njujorku, u bolnici u kojoj radi njegova supruga otkriven je pravi uzrok smrti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track