OVA LEPOTICA JE PRUŽILA PODRŠKU BORIŠI SIMANIĆU: Slovi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica! Svi je znate iz poznatih serija
Foto: Printscreen/Instagram

ujedinio naciju

OVA LEPOTICA JE PRUŽILA PODRŠKU BORIŠI SIMANIĆU: Slovi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica! Svi je znate iz poznatih serija

Mundobasket -

Cela Srbija je uz Borišu Simanića! Košarkaški reprezentativac doživeo je tešku povredu na Svetskom prvenstvu, što je izazvalo empatiju kod srpskog naroda.

Boriša Simanić
foto: Dado Đilas

Nacija je stala uz Borišu Simanića, čoveka koji je dao bubreg za Srbiju! Košarkaš se posle dve operacije, gde mu je odstranjen bubreg, nalazi u bolnici u Manili i njegov zdravstveno stanje se poboljšava.

Ogroman broj javnih ličnosti, od bivših košarkaša poput Igora Rakočevića i Vladimira Štimca, do najboljeg sportiste sveta Novaka Đokovića pružio je reči podrške Boriši Simaniću.

To su uradili i ostali poznati, a mi izdvajamo poruku lepe i talentovane mlade glumice Isidore Građanin, koja je na društvenim mrežama podelila poruku jedne instagram stranice sledeće sadržine:

Isidora Građanin, Boriša Simanić
foto: Printskrin/Instagram

- Junače, za Srbiju si dao bubreg. Zaslužuješ poštovanje i da ti se pokloni svaki Srbin. Rizikovao si zdravlje, život noseći dres sa državnim grbom. Od večeras si ti naš najbolji košarkaš svih vremena jer niko nije toliko dao za reprezentaciju Srbije. Izdrži Boriša, uz tebe smo!

Isidora Građanin srpska je glumica rođena 1996. godine u Beogradu. Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Srđana Karanovića. Snimila je nekoliko filmova i serija, gde je pojavom i glumom skrenula pažnju na sebe.

Isidora Građanin
foto: Kurir televizija

Pamtimo je kao Sofku iz filma "Vrati se Zone", kao bibliotekarku Andrijanu iz serije "Komšije", te Anđelku prevodioca iz serije "Beležnica profesora Miškovića". Zapažene uloge imala je i u serijama "Južni vetar", "Istine i laži", "Ubice mog oca", "Jutro će promeniti sve", "Sinđelići", "Moja genracija Z"...

Kurir sport

Bonus video:

01:09

NIKOLA MILUTINOV ZA KURIR TV: Borišinu poruku smo JAKO EMOTIVNO DOŽIVELI! Dobili smo dodatnu snagu, on je dosta doprineo pobedi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track