Košarkaški trener Dragan Nikolić i teniski stručnjak Vuk Brajović, koji se javlja putem skajpa, razgovarali su u jutarnjem programu Kurir televizije o dešavanjima nakon što je u Manili finale Mundobasketa pripalo Nemačkoj.

277084.02-37-29-12.still020.jpg
Kurir TV 
foto: Kurir tv

Ipak, srpska reprezentacija predvođena selektorom Svetislavom Pešićem oduševila je naciju.

Kurir TV PREDRAG GAJIĆ O SPORTSKIM DOSTIGNUĆIMA SRBIJE U KOŠARCI

Nikolić je istakao da su svi očekivali zlatnu medalju, ali i da su u finalu protiv Letonije u borbi za peto mesto, Nemci bili na ivici ambisa, a tu su dobili dramatičnu završnicu, ali i onu protiv Srbije.

- Košarka je nama Srbima u genima. Bolno je bilo gledati samo završnicu i sudijski masakr u trećoj četvrtini. Svi smo očekivali zlatnu medalju. Kada dođeš u ovu poziciju u kojoj smo mi bili u jučerašnjoj utakmici, poslednji povratak je bio na minus dva razlike i poslednji odlučujući šok Šrdera. Još jednom zahvlanost momcima na tome, treba da su ponosni na sebe - poručio je Nikolić.

277084.02-46-26-20.still025.jpg
Kurir TV 
foto: Kurir tv

Njemu je bilo bolno i stresno da gleda utakmicu.

- Siguran sam da će se sve naše institucije zahvaliti košarkašima kako dolikuje, a najvećem junaku od svih Boriši Simoniću želim da posebno čestitam! - dodao je Nikolić.

Kurir TV NIKOLIĆ O JUČERAŠNJEM OSVAJANJU SREBRNE MEDALJE

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija Ognjen Dobrić teško hoda pred poletanje za Beograd