FERARI UZ ŠUMIJA: Ne postoji dan u kojem Mihael nije u našim mislima!
Foto: Kurir štampano

Podrška nemačkom vozaču

FERARI UZ ŠUMIJA: Ne postoji dan u kojem Mihael nije u našim mislima!

Ostali sportovi -
Sabine Kem, predstavnica za medije porodice Šumaher, saopšila je u petak da je Šumaher prvi put posle tri meseca u komi, pokazao znake svesti

BAHREIN - Čelnici Mercedesa i Ferarija oglasili su se povodom informacija da je sedmostruki svetski šampion u F1 Nemac Mihael Šumaher pokazao znake svesti.Sabine Kem, predstavnica za medije porodice Šumaher, saopšila je u petak da je Šumaher prvi put posle tri meseca u komi, pokazao znake svesti!"Šumaherovo stanje se poboljšava. Ostajemo optimistični", saopštila je ona.Ova vest obradovala je brojne fanove slavnog nemačkog vozača. Putem društvenih mreža oglasili su Sebastijan Fetel i Niko Rozberg, kao i ekipe Mercedes i Ferari za koje Šumaher nekada vozio."Mihaele, ti si u našim srcima. Bori se i dalje, jer ti to samo možeš", naveli su u Mercedesu."Nadamo se da je to prva od narednih pozitivnih vesti. Ne postoji dan u kojem Mihael nije u našim mislima", saopšteno je iz Ferarija.

Šumaher (45) je u veštačkoj komi od 29. decembra posle teškog pada na skijanju u Meribelu u Francuskoj, kada je glavom udario u stenu. Mihael je od tada u bolnici u Grenoblu gde je dva puta bio podvrgnut operaciji, a lekari su krajem januara počeli postepeni proces buđenja iz kome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track