IZBEGLI SMRT: O'Saliven sa sinom preživeo tešku saobraćajku po povratku sa SP
Foto: AP

Nekoliko sati posle poraza od Marka Šelbija

IZBEGLI SMRT: O'Saliven sa sinom preživeo tešku saobraćajku po povratku sa SP

Ostali sportovi -
O'Saliven je u ponedeljak u finalu SP poražen od Marka Šelbija, a potom je imao saobraćajni udes kada je krenuo kući u London sa svojim šestogodišnjim sinom Ronijem Juniorom.

LONDON - Bivši svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven doživeo je saobraćajnu nesreću po povratku sa Svetskog prvenstva u Šefildu.O'Saliven je u ponedeljak u finalu SP poražen od Marka Šelbija, a potom je krenuo kući u London sa svojim šestogodišnjim sinom Ronijem Juniorom. Mediji na Ostrvu navode da se nesreća dogodila oko 90 minuta iza ponoći u blizini Lestera.

O'Saliven sa sinom
O'Saliven sa sinom

Čuveni igrač snukera je bio sa sinom u sportskom automobilu dvosedu, koji je naleteo na klizav kolovoz. Roni je tada izgubio kontrolu nad vozilom, a obojica su iz slupanog auta izašli samo sa lakšim povredama. Engleski mediji navode da su bili teški uslovi na putu, ali se ističe da brzina nije prouzrokovala saobraćajnu nesreću. Takođe se navodi da je O'Saliven imao sreće, jer je praktično za dlaku izbegao smrt."Roni i sin su dobro. Oni su malo ugruvani, ali nisu bili u bolnici i nisu povređeni", rekao je Ronijev menadžer Soni Nat.

O'Saliven i Šelbi
O'Saliven i Šelbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track