Simić i Milutinović najbolji u skremblu

Golf

Simić i Milutinović najbolji u skremblu

Ostali sportovi -
Pojedinačne nagrade dobili su Olga Karadžić i Vladimir Đukanović koji su izveli najduže udarce, dok je Vladimir Marković imao udarac iz prve najbliži rupi

Uigrani tandem Dejan Simić – Branislav Milutinović ostvario je pobedu u izuzetno neizvesnom takmičenju, četvrtom po redu „Frikom skremblu“ koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji.

Ovaj par ostvario je rezultat od čak 50 neto poena. Skrembl turnir je takmičenje golf parova, gde se posle svakog izvedenog udarca nastavlja sa boljom lopticom, što daje mogućnost igračima da više rizikuju, a samim tim i da ostvaruju bolje rezultate. Upravo iz tog razloga, za „Frikom skrembl“ je vladalo veliko interesovanje. Ograničeni broj učesnika bio 44 ili 22 para, a priliku da neko kojim slučajem otkaže učešće, čekalo je još bar toliko.

Drugu poziciju, sa dva poena zaostatka za pobednicima, zauzeli su Vladimir Danković i Goran Buzadžić, dok su se na treće mesto plasirali Dušan Grahorac i Goran Draganić sa 46 poena, koliko su imali i branioci titule od prošle sezone – Jozef Nađ i Branimir Bošković.

Pojedinačne nagrade dobili su Olga Karadžić i Vladimir Đukanović koji su izveli najduže udarce, dok je Vladimir Marković imao udarac iz prve najbliži rupi.

Od četvrtka do nedelje na terenima na Adi Ciganliji i Žablju, najbolji srpski golferi boriće se trinaesti put za titulu nacionalnog amaterskog prvaka države.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja