Simonović: Čvrsto i angažovano protiv Mege
Foto: Fonet

Kapiten Crvene zvezde pred revanš duel polufinala plej-ofa

Simonović: Čvrsto i angažovano protiv Mege

Košarka -
Mega ima odličan tim, a uz to će u ovom duelu biti i kompletirani", referiše kapiten kluba Marko Simonović

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova gostuju u novobeogradskoj Hali sportova, gde ih očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv Mega Vizure. Crveno-beli su dobili prvu utakmicu rezultatom 81:70, tako da vode 1:0 u seriji koja se igra do dve pobede.

"Atmosfera u ekipi je odlična, spremni smo da drugu utakmicu odigramo najbolje što možemo. Jasno je da nas čeka teška utakmica i sigurno je da moramo da damo maksimum kako bi se nadali pozitivnom rezultatu. Mega ima odličan tim, a uz to će u ovom duelu biti i kompletirani", referiše kapiten kluba Marko Simonović.

U ekipu Mega Vizure vraćaju se Vasa Micić i Nemanja Dangubić, koji su propustili prvi okršaj zbog obaveza na košarkaškom kampu u Trevizu.

"Micić i Dangubić daju Mega Vizuri značajan kvalitet. Vasa je lider tima i pravi vođa, a Nemanja donosi dodatnu agresivnost i sigurno će nam biti mnogo teže nego u prvoj utakmici. Odigraćemo čvrsto i angažovano, jer samo tako možemo do finala. Nadam se najboljem, ali neće biti nimalo lako", zaključuje kapiten Zvezde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track