Ilić: Najteže će biti protiv Poljske

Rukomet

Ilić: Najteže će biti protiv Poljske

Ostali sportovi -
Bek nemačkog Kila rekao je da reprezentacija mora da nastavi da gaji pobednički mentalitet da bi se kvalifikovala na OI

ALIKANTE - Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić očekuje da nacionalni tim na turniru u Alikanteu najtežu utakmicu odigra protiv selekcije Poljske.

Na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Londonu od 6. do 8. aprila, pored Poljske i Srbije učestvovaće selekcije Španije i Alžira.

"Poznajući karakter mojih saigrača, mislim da ćemo odigrati dobru utamicu protiv domaćina. Po meni najteži duel očekuje nas protiv Poljske, zbog važnosti meča i drugih stvari. Biće teško i moraćemo u oba duela da uđemo maksimalno skoncentrisani", rekao je Iić.

Bek nemačkog Kila rekao je da reprezentacija mora da nastavi da gaji pobednički mentalitet, koji je stvorila na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

"Naš najveći kvalitet je zajedništvo. Potrebno je da ostanemo na tom koloseku. Dosta napora uložili smo u osvajanje medalju i na kraju se isplatilo. Prelepo sam se osećao kada sam kao kapiten podigao pehar i izveo tim na pobedničko postolje", rekao je Ilić.

Selektor Veselin Vuković još ne može da računa na kompletan tim. Alem Toskića i Nikola Manojlovića će se priključiti reprezentaciji sutra, dok se u ponedeljak očekuje dolazak Petra Nenadića i Ivana Stankovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track