VOLIM OVU IGRU: Trofej Beograda mladim hokejašima BASK-a!

Završen turnir u dvoranskom hokeju

VOLIM OVU IGRU: Trofej Beograda mladim hokejašima BASK-a!

Ostali sportovi -
Naši hokejaši devojčice i dečaci prikazali su odličnu igru i vrhunski fer plej na terenu. Ovaj turnir je održan u godini jubileja ženskog hokeja, jer je daleke 1954 godine pre 60 godina u Beogradu i Sbiji osnovan prvi ženski klub, , podsetio je Miro Jotić, generalni sekretar SHNTB

BEOGRAD - Klinci iz HK „BASK“ osvojili Trofej „Beograda“ u dvoranskom hokeju za mlađe kategorije, drugo mesto pripalo je ekipi HK „Školarac“ , dok su treći bili HK „Čukarički“, a četvrti HK "Zmaj".

Na turniru su učestvovali mladi hokejaši i hokejašice iz N.Sada (HK Elektro Vojvodina), Beograda (HK BASK, Čukarički i Školarac i Pančeva HK Zmaj.

- Nadmetanje za Trofej održano je u Areni Posko u nedelju. Prikazanom veštinom i umećem mladi igrači su na pravi način promovisali svoj sport: hokej na travi-dvoranski hokej.

Dreagan Ćirić i kapiten HK Školarac
Dreagan Ćirić i kapiten HK Školarac

Ovu sportsku manifestaciju, koja je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu organizovao je Savez hokeja na travi Beograda, otvorio je predsednik saveza Slavko Damjanov, dok je ispred Sekretarijata za sport i omladinu pehare i medalje uručio Dragan Ćirić.

Hokejašice HK BASK
Hokejašice HK BASK

- Mladi hokejaši devojčice i dečaci prikazali su dobru igru i vrhunski fer plej na terenu. Ovaj turnir je održan u godini jubileja ženskog hokeja, jer je daleke 1954 godine pre 60 godina u Beogradu i Sbiji osnovan prvi ženski klub hokeja na travi „Čukarički“, nakon čega nastaju novi klubovi u Beogradu (BASK, Tehnolog), Subotici, Novom Sadu, podsetio je Miro Jotić, generalni sekretar SHNTB.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track