Evropa pohvalila ski fest na Kopaoniku
Foto: Kurir

23. MEĐUNARODNI SKI FEST U ORGANIZACIJI ASOCIJACIJE „SPORT ZA SVE“

Evropa pohvalila ski fest na Kopaoniku

Ostali sportovi -
Pored takmičara iz Srbije, medalje u zimskim sportovima osvojili još i Turci, Rumuni, Bugari, Makedonci, Slovenci i Crnogorci
1 / 5 Foto: Kurir

Više od 500 takmičara svih uzrasta iz sedam zemalja prethodna četiri dana nadmetalo se u više disciplina na tradicionalnom 23. Međunarodnom ski festu na Kopaoniku.

U nedelju je svečano zatvaranje velelepne sportske manifestacije i dodela najviših priznanja u organjizaciji asocijacije „Spor za sve“ Republike Srbije.

- Sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Ski fest na Kopaoniku i ove godine je okupio veliki broj takmičara zarad masovnosti i zdravlja, a organizacija je uspela zahvaljujući podršci Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije - istakao je Velizar Đerić,predsednik asocijacije „Sport za sve“.Zahvaljujući Ski festu, na Kopaoniku su se prethodnih dana vijorile zastave Turske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore i domaćina Srbije. Gotovo svi učesnici iz ovih zemalja izrazili su zadovoljstvošto su uživali u čarima Kopaonika i takmičenju koje je od strane evropske i balkanske asocijacije ocenjeno najvišom ocenom.

- Podatak da je ovo bio 23. po redu ski fest dovoljno govori o kvalitetu manifestacije u organizaciji asocijacije „Sport za sve“, najmasovnije članice Sportskog saveza Srbije – izjavio je Aleksandar Šoštar, predsednik Sportskog saveza Srbije, koji je takođe pratio takmičenja na Kopaoniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track