DŽAJIĆ JASAN: Trebalo je da nas izbace pre pet godina
Foto: Saša Pavlić

Bolna tačka

DŽAJIĆ JASAN: Trebalo je da nas izbace pre pet godina

Fudbal -
Ostaje žal što nismo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona. Ne mogu to da prebolim jer ta diskvalifikacija, ako je trebala da dođe, morala je da dođe ranije, a ne sad kada smo osvojili titulu, poručio je počasni predsesdnik Crvene zvezde

Pre više od godinu dana danas počasni predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić napustio je marakanu i kao fudbalski šampion Srbije, povukao se sa mesta predsednika kluba.

„Ne bih se mnogo vraćao unazad, dug je to period, ali moram da kažem da sam ponosan na prošlu sezonu. Bio sam predsednik i otišao sa trofejom. Osvojili smo šampionsku titulu, zasluženo. Sve je super funkcionisalo bez obzira na probleme. Ostaje, međutim, žal što nismo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona. Ne mogu to da prebolim jer ta diskvalifikacija, ako je trebala da dođe, morala je da dođe pre četiri ili pet godina, a ne sad kada smo osvojili titulu“, poručio je Džajić.

On se pohvalno izrazio o radu prvog čoveka kluba Zvezdana Terzića.

„Uvek je neko na udaru, sad je to Zvezdan. Svi su Zvezdi morajuda ga maksimalno podrže, jer on ulaže celog sebe. Na stadionu je od jutra do sutra, uvek je uz ekipu, ima neverovatnu energiju, iz njega izsijava optimizam. Malo je takvih ljudi“

Imao je Džajić savet za ergelu talentovanih igrača koji trenutno stasavaju u teškim uslovima u Ljutice Bogdana.

„Oni moraju da znaju da je za njihovu afirmaciju najbolja Crvena zvezda. I to moraju da cene. Oni koji misle da im je bolje u drugoj sredini neka idu, široko im polje“, jasan je Džajić.

Kurir sport / Novosti sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track