Beloševac i Petrović najbolji u skremblu
Foto: Kurir

Peti turnir na golf terenima na Adi doneo izvanredne rezultate

Beloševac i Petrović najbolji u skremblu

Ostali sportovi -
Isti broj poena, na drugoj poziciji osvojio je tandem Jelena Đorđević - Ivica Suturović, baš kao i par Olga Đorđević - Dejan Babić na trećem mestu. Redosled je određen na osnovu boljeg ekipnog hendikepa

Radomir Beloševac i Slobodan Petrović ostvarili su pobedu posle izuzetno neizvesne borbe na petom po redu "Frikom Skremblu", koji je održan na terenima "Golf kluba Beograd" na Adi Ciganliji. Oni su ostvarili rezultat od 47 neto poena.

Isti broj poena, na drugoj poziciji osvojio je tandem Jelena Đorđević - Ivica Suturović, baš kao i par Olga Đorđević - Dejan Babić na trećem mestu. Redosled je određen na osnovu boljeg ekipnog hendikepa.

Skrembl turnir je takmičenje golf parova, gde se posle svakog izvedenog udarca nastavlja sa boljom lopticom, što daje mogućnost igračima da više rizikuju, a samim tim i da ostvaruju bolje rezultate. Upravo iz tog razloga, za „Frikom skrembl“ je vladalo veliko interesovanje. Ograničeni broj učesnika bio je 44 ili 22 para, a priliku da neko kojim slučajem otkaže učešće, čekalo je još bar toliko. Pojedinačne nagrade dobili su Olga Karadžić i Aleksandar Flanđunis koji su izveli najduže udarce, dok je Zoran Mirkov imao udarac iz prve najbliži rupi.

Do kraja meseca, golfere na terenima na Adi Ciganliji očekuju još dva velika turnira - Sava čelendž, kao i Masters Luštica Bej, a igraće se i završnica Etihad lige, kao i Mini i Midi kup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track