(FOTO) ODLIČAN START: Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Slovačke
Foto: Marina Lopičić

EI Baku 2015

(FOTO) ODLIČAN START: Vaterpolisti Srbije ubedljivi protiv Slovačke

Ostali sportovi -
Srpski vaterpolisti su na najbolji mogući način započeli takmičenje u Bakuu
1 / 8 Foto: Marina Lopičić

BAKU - Vaterpolisti Srbije savladali su Slovačku u prvom susretu na Evropskim igrama u Bakuu sa 14:5, dok su devojke pretrpele i drugi poraz na takmiccenju. Od njih su bolje bile Slovakinje sa 9:8.

U skladu sa rezultatom i raspoloženje među delfinima je na visokom nivou, a momci su nakon svog susreta navijali za koleginice. Svoje utiske za Kurir je izneo Petar Velikić, strelac jednog gola na jučerašnjem meču.

-Super su utisci. Odigrali smo dobru utakmicu, čak se može reći i sjajnu. Važno je započeti dobrom utakmicom jer je početak najvažniji. Nastavljamo jako na svim ostalim utakmicama. Igrali smo dobro, sve što nam je trener tražio smo odradili. Nadam se da ćemo moći svaku sledeću utakmicu da odigramo još bolje i tao sve do kraja - rekao je Velikić, a da je zadovoljan prikazanim potvrdio je i selektor Zoran Milenković.

- Prvo veliko takmičenje za ove momke, prvi veliki nastup. Bitno je početi kako treba i mi smo dobro otvorili utakmicu i na pravi način je priveli kraju. Na kraju je rezultatska razlika otprilike onakva kakva je i u kvalitetu. Idemo postepeno, slede Španci, pa lakša utakmica protiv Malte. Postepeno se dižemo i nadamo se najboljem na ovim igrama.

Podrška predsednika

Obe utakmice gledao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić u društvu supruge Dragice, a nakon mečeva je pozdravio ekipe i preneo im svoje utiske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track