(FOTO) BRAVO DEVOJKE: Odbojkašice deklasirale Hrvatsku
Foto: Marina Lopičić

EI Baku 2015

(FOTO) BRAVO DEVOJKE: Odbojkašice deklasirale Hrvatsku

Ostali sportovi -
Odbojkašice su na najbolji mogući način započele učešće na Evropskim igrama u Bakuu

BAKU - Odbojkašice Srbije furiozno su počele učešće na prvim Evropskim igrama u Bakuu. Izabranice Zorana Terzića savladale su Hrvatsku sa 3:0 (25:15, 25:17, 25:17) i osvojile maksimalna tri poena.

Jedna od najboljih u redovima Srbije bila je Milena Rašić, koja je istakla važnost ubedljivog starta olimpijskog turnira.

- Veoma sam srećna što smo takmičenje započele na dobar način i već u prvoj utakmici upisale maksimalnu pobedu. Nije bilo svejedno jer se radi o početku takmičenja, ali sad idemo dalje. Prva na redu je Nemačka, pa ćemo tako iz utakmice utakmicu. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo.Zadovoljan prikazanim bio je i selektor Terzić.

- Svakako sam zadovoljan, jer je, kao i uvek, pobeda u prvom meču na turniru veoma važna za nastavak. Ni jednog trenutka nismo dozvolili devojkama iz Hrvatske da nam ugorze pobedu - kaže Terzić i već za sutra najavljuje jačeg rivala.

- Nemice su dvostruki uzastopni vicešampioni Evrope i to će biti daleko teži meč. U Baku su došle u najjačem sastavu i sa velikim ambicijama, tako da je vrlo verovatno da će nam biti potrebna mnogo bolja igra za eventualnu pobedu. Možemo da se nosimo sa njima, posedujemo kvalitet i imamo šanse koje ćemo pokušati da iskoristimo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track