OPLJAČKAN: Nikola Grbić na meti kriminalaca
Foto: Saša Pavlić

Skandalozno: Selektora neprestano pljačkaju

OPLJAČKAN: Nikola Grbić na meti kriminalaca

Ostali sportovi -
Otkad se vratio iz Italije u Srbiju, legendarnom asu obijen stan, ukraden automobil, a njegovoj supruzi otet novčanik

Umesto da bude heroj nacije, Nikola Grbić nalazi se na udaru šljama srpskog društva!Čoveku koji nam je podario toliko radosti dešavaju se stvari kao iz krimi-filmova. Prvo mu je opljačkan stan, zatim su njegovoj supruzi ukrali novčanik, a vrhunac je usledio u ponedeljak ujutro kada mu je ispred porodične kuće „dignut“ automobil „rendž rover“.Mesecima nema miraTako je prošao čovek koji se posle dugog niza godina života u Italiji vratio u Srbiju. I to ne bilo kakav čovek, već jedan od najboljih svetskih odbojkaša svih vremena - Nikola Grbić. Osvajač zlatne olimpijske medalje već šest mesec nema mira u domovini.

Naime, početkom godine kriminalci su mu obili porodičnu kuću u Beogradu. Tu se lopovi nisu zaustavili, pa su u prethodnih nekoliko dana intenzivirali udare na porodicu Grbić! Pre nekoliko dana Nikolinoj supruzi Stanislavi ukraden je novčanik, da bi potom bračni par ostao i bez skupocenog automobila.Sve prijavio policijiKrađa četvorotočkaša desila se ispred porodične kuće Grbića u prestonici. Kriminalci su očigledno bacili pik na porodicu kojom se ponosi Srbija. Zbog toga je potrebna hitna reakcija državnih organa kako bi počinioci ovih zločina što pre izašli pred lice pravde. - Slučaj sam prijavio policiji i verujem istražnim organima. Siguran sam da će policija uraditi sve da pronađe krivca. Nisam jedini koji je na udaru lopova - rekao je Nikola Grbić.

TRI ZLOČINA ZA ŠEST MESECI1. Obijena kuća porodice Grbić2. Grbićevoj supruzi ukraden novčanik3. Ukraden Nikolin „rendž rover“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track