Strelkinja Bobana Veličković: Naručile smo manikira ako uzmemo zlato
Foto: Marina Lopicic

Evropske igre: Reporteri Kurira sa srpskim olimpijcima u Azerbejdžanu

Strelkinja Bobana Veličković: Naručile smo manikira ako uzmemo zlato

Ostali sportovi -
Ona već zna kako će s koleginicama iz reprezentacije obeležiti eventualni uspeh u Bakuu

Srpska reprezentativka u streljaštvu Bobana Veličković ugostila je ekipu Kurira u svojoj sobi u olimpijskom selu i otkrila nam kako provodi dane u Bakuu i šta očekuje od Prvih evropskih igara u istoriji.- Nadam se da ću stići do finala. Tu je sve moguće, pa i medalja. Neću davati obećanja, ali moj cilj je plasman u finale - kaže nam Bobana, koja deli sobu s našom najiskusnijom takmičarkom Jasnom Šekarić. Očekuju da im se priključe i devojke iz badmintona. Zanimalo nas je na koji način se zabavljaju dok čekaju takmičenje.- Evo juče smo vozile bicikle po selu, nekad se kartamo, igramo jamb, čitamo knjige - kaže Bobana i otkriva da će se devojke posebno „srediti“ za takmičenje.- Ovde u selu postoji manikir, spremamo se da odemo i kod frizera. Ako ne budemo zadovoljne, onda ćemo nešto u sopstvenoj režiji da napravimo.

Na pitanje hoće li nokti možda biti u bojama naše zastave, Bobana nam, dok popravlja lak, kaže da nije baš toliko vešta, te da će to zavisiti od manikira.

Skovan planPOSLE MEDALJE - PIDŽAMA PARTIBobana nam je otkrila i kako bi mogla da izgleda proslava osvojenih (verujemo nekoliko) medalja.- Još nismo napravili pidžama parti, ali je posle nekog osvojenog zlata i to moguće - kroz osmeh je poručila naša reprezentativka u streljaštvu i dodala:- Lepo je, sviđa mi se što je veliko. Imamo četiri sobe, više je devojaka u jednom stanu, pa ima mesta za druženje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track