CMAKALI SE USRED RESTORANA: Ivana navalila na Danila
Foto: Damir Dervišagić

Paparaco

CMAKALI SE USRED RESTORANA: Ivana navalila na Danila

Ostali sportovi -
Srebrna devojka s Olimpijade je svom dragom ostavila trag usana na obrazu, a njemu to nije smetalo, pa je celo veče šetao sa roze karminom na obrazu

BEOGRAD - Košarkaš Danilo Anđušić i strelkinja Ivana Maksimović i dalje su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Opijeni emocijama, njih dvoje su se cmakali nasred restorana.

Srebrna devojka s Olimpijade je svom dragom ostavila trag usana na obrazu, a njemu to nije smetalo, pa je celo veče šetao sa roze karminom na obrazu. Da li zbog česte razdvojenosti ili zbog strasti i ljubavi koja kod njih ne jenjava, oni gledaju jedno u drugo onako zaljubljeno kao i prvog dana. Oni nisu obraćali pažnju na prisutne nego su celo veče šaputali, smejali se i ljubili.

Par je zajedno skoro dve godine, a verili su se prošlog avgusta. Venčanje planiraju ovog leta. Ivana i Danilo na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije na kojima se vidi da zaista uživaju u ljubavi. Oni su posle boravka u Španiji, gde košarkaš živi, stigli u Srbiji zbog priprema za svadbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track